Ós polar

Ós polar

dijous, 4 de juny del 2015

COM  PODEM AJUDAR-LOS?

Com sabeu, encara que les principals amenaces dels óssos polars són el canvi climàtic que fa que el gel es fongui i així els óssos polars hagin d'aguantar mes temps sense poder menjar i els caçadors furtius, hi ha un factor positiu: ara la seva caça només està permesa en medis de subsistència. L' explotació del petroli també exposa el seu hàbitat.  Per això hi ha molts mitjans propagandístics, que informen i consciencien de les amenaces que rep l'ós polar. 




 Aquests dos cartells responen a una campanya de protecció contra la caça il·legal de l'ós polar.





En aquest vídeo de Greenpeace es representa que l'ós polar ha hagut d'emigrar a Londres perquè el gel de l'àrtic s'ha desfet, també fa referència a l'explotació del petroli a l'àrtic.  En la nostra opinió és un molt bon vídeo que us tocarà la fibra sensible. És un vídeo adreçat a tots els públics.


Què més es podria fer apart de la propaganda?

Opinem què és important educar els nens petits a través d'algun programa de conscienciació sobre l'escalfament global com a assignatura obligatòria, perquè nosaltres no els cacem però sí que contribuïm en la contaminació. Hauríem de ser més ecològics i eficients i no emetre tant CO2, reduir la nostra empremta del carboni. Aquesta és la clau, hem de ser més sensibles en el tema del escalfament global o efecte hivernacle. 


A part, els petroliers a l'àrtic també alteren l'ecosistema, aquí podem veure uns manifestants a la gasolinera Shell, Això amb una mica de predisposició també ho podríem fer:


Però sí voleu ajudar d'una manera no tan extrema i laboriosa, podeu aportar un petit gra de sorra votant: 

https://www.savethearctic.org/es-AR/obama?wenuestrasvic&utm_source=internal&utm_medium=post&utm_term=arctic,Obama,polar&utm_campaign=Polar&__surl__=IgemC&__ots__=1422887636719&__step__=1

https://secured.greenpeace.org/espana/es/Que-puedes-hacer-tu/Ser-ciberactivista/el-artico-se-derrite/

Si el vostre capital és suficientment gran, podeu donar diners al Consell Nacional de Defensa dels Recursos ( CNDR ), que treballa contínuament per protegir el planeta de l'escalfament global i realitza l'Acta d'Espècies en Perill. Altres organitzacions que són líders en la conservació d'óssos polars són la Fundació de Vida Silvestre ( FVS ) , Greenpeace i del Centre de Diversitat Biològica .


Sí, això és l'únic que podem fer. Sembla poc, oi? Doncs no, si tots ens conscienciem i actuem d'una manera més responsable respecte al medi ambient podrem evitar que aquest majestuós animal desaparegui! Som-hi!

Què més? Tenir iniciativa, recollir firmes, crear institucions, tots podem amb una mica d'empenta!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada