Ós polar

Ós polar

dijous, 4 de juny del 2015

CONCLUSIÓ

Com ja sabíeu, aquest era un treball de l’institut. Hem tingut una intensa setmana de treball que ens han portat a un resultat final. Des de el principi volíem tocar els temes que hem treballat, els que teníem com a objectiu, però a part de la informació que ja coneixíem, ens ha resultat molt enriquidor aprofundir més en el tema per comprovar si era positiva la resposta de la pregunta principal del blog, “Permetrem que s’extingeixi l’ós polar?”.

Efectivament, hem arribat a la conclusió que només cal que ens conscienciem bé, que cuidem el planeta i la fauna i la flora que hi habita en ella. Us hem deixat una gran quantitat d’informació, propaganda i publicitat per donar-vos a conèixer aquesta situació. Per part nostre us demanem que sigueu persones que miren per un futur millor.

Ara tots vosaltres que ens heu vist us preguntareu si aquest blog continuarà ampliant informació i seguint aquest perill dels óssos polars, la resposta és que no l’abandonarem fins que no l’acabem, ja que només  hem tingut 4 dies per fer-lo . Però l’anirem actualitzant ja que considerem que aquest tema és bastant polèmic i cada vegada surt més informació nova i interessant.


Per acabar aquesta conclusió, donem les gràcies a totes les persones que ens han ajudat, des de companys de la classe  al nostre professorat. Però donar-li uns agraïments especials al professor que ens ha ajudat a superar l’increïble saturació que teníem a principi de la setmana, en Francisco Sánchez. També a l’Anna Franquesa per fer-nos de gran correctora dels nostres textos.

2 comentaris:

  1. hola amics, per què voleu que els ossos polars no es morin? és el cicle de la vida i la natura, la natura ens ha fet a nosaltres i tot el que nosaltres fem serà natura, per tant, si és el cicle de la vida, per què el voleu canviar i intentar conseguir lu gaire bé impossible?
    moltes grècies

    ResponElimina
  2. Esto esta mu padre weeey! xD

    ResponElimina